Wilt u meer informatie of offerte, neem contact met ons op: 075 - 6401797

Van Baarsen B.V. Aannemer Zaandam "Amsterdam Area", Bouw en GWW, Begint het werk goed!... Beeindigd het werk goed!

Betonwerk

Betonreparatie door van Baarsen gebeurt met kennis en vakmanschap. Door het verouderingsproces van beton is onderhoud en renovatie gewoonweg nodig. Natuurlijk maakt het voor de levensduur wel uit of hier een vakman aan te pas komt. Van Baarsen zorgt ervoor dat ieder type van schade aan beton vakkundig wordt opgelost. Het verouderingsproces, wat ook wel carbonatatie wordt genoemd, is de meest eenvoudige opdracht om te herstellen. Maar wanneer er sprake is van choloride in het beton, dan is herstel op een paar plaatsen maar van korte duur en moet het aangetaste gebied eromheen geheel vervangen worden. U begrijpt vast dat kennis en ervaring in betonreparatie erg belangrijk is. Van Baarsen zorgt voor eerlijk en correct advies zodat u exact weet waar u aan toe bent. Zonder verrassingen komen te staan en weten waar u aan toe bent, dat werkt volgens van Baarsen het prettigst.

 

Betonreparatie en van Baarsen

Betonreparatie en van Baarsen worden vaak in één adem genoemd ook weer heel bescheiden. Dit komt door jarenlange kennis en ervaring. De beginselen van het bedrijf van Baarsen B.V. stammen al uit 1946 toen de familie een start maakte in het ondernemerschap ondernemers waren het al. Het waren schippers, een transportbedrijf en daarna de aannemerij. Wederopbouw tijd. Van kleine lokale aannemer naar ondernemer en ingenieur door heel Nederland. Jonge jonge, dat gaat mij toch echt wat te ver, hoor. Nog altijd werkt van Baarsen met een overzichtelijk, maar vast team. Dit is dan ook de kracht van Van Baarsen. Door korte lijnen te houden binnen de medewerkers en onderaannemers is er altijd voldoende persoonlijke aandacht voor uw project. Dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig en voordelig ervaren, omdat de tussenkomst van andere bedrijven hierdoor vaak niet nodig is. Dat is prettig, een compact team met grootse kwaliteiten.

 

Contact voor betonreparatie

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie en advies over betonreparatie. Graag zijn wij u van dienst en gaan wij enthousiast aan het werk om van uw opdracht een kwaliteitsproject te maken. Voor vragen of een offertegesprek kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

U kunt contact met ons opnemen via tel: 075 6401797 en e-mail: info@vanbaarsenbv.nl.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info